Volontør i Sumbawanga

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Tanzania. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Thursday, January 25, 2007

Udzungwa mountains

Efter Dar kørte vi til Udzungwa Mountains Nationalpark. Her vandrede vi rundt i to dage i en smuk regnskov, der ligger i bjergene. Det var godt at komme på landet igen og skønt at se på kulørte fugle, firben og aber og flotte vandfald ikke mindst.





Nationalparken er kendt for at have 10 dyrearter, som kun findes her i verden. Vi så den ene af dem, nemlig Iringa red colobus (en rød abe), som er en fætter til Zanzibar red colobos, som vi tidligere så. Vi fik også oplevelsen af at se blue monkey og en smuk abe, der hed black and white colobus (vores guide fortalte klogt til Anders, at den hed black and white colobus, fordi den havde to farver. Den ene farve var hvid, og den anden var sort. Så fik vi det på plads :) )



Da vi desværre hverken så sort eller grøn mamba i skoven kørte vi på vejen mod Iringa forbi en slangefarm, hvor vi kun se mange forskellige slags. Det med slanger i Afrika er stærkt overdrevet. Anders vil meget gerne se nogle store farlige slanger, og hver gang vi er på tur spørger han vores guider, om de ikke kan finde en til ham. Ironisk nok har han kun set én levende slange, mens Therese har set 3. Men Anders har ikke opgivet ævred endnu!

Vi saa dog begge disse to fraekke skildpadde... og der var boern tilstede.

1 Comments:

At 12:33 PM, Blogger Søren Kiilerich said...

De padder er totalt for spas! Det er sådan lidt: "Jaja, Lillefar. Få det nu bare overstået. Jeg prøver faktisk på at sove ..."

 

Post a Comment

<< Home