Volontør i Sumbawanga

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Tanzania. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Wednesday, December 13, 2006

December i Sumbawanga

Pebbernødder, chokolade med nougat, flæskesteg, juleklip, julemusik og The julekalender er blot nogle af de ingredienser, som har fyldt vores hverdag i december.



Pga. af regntiden har det været ekstra hyggeligt at sidden indendøre, fordi vi ikke længere bliver blændet af den skarpe sol i stuen, i stedet er det en smule dunkelt, hvilket er godt til stearinlys. Det er hyggeligt at lytte til regnen, der slår tromme på bliktaget i selskab med tordenbragene. Vi har dog to gange oplevet, af lynene er slået ned tæt ved huset med et krigerisk brag, der fik vinduer og underhyler til at blafre. Der dør hvert år nogle mennesker af lynnedslag i Rukwaområdet, folk tror at det er medizinmændene, der har lynets kræfter og kan forbande forskellige mennesker.

Vores hushjaelp skaerer koed ud.


Vi ser det store i det smaa

4 Comments:

At 2:55 PM, Blogger Pernille og Thomas said...

Hvor er I smukke!

 
At 9:51 AM, Anonymous Anonymous said...

I har jo julehygget mere end jeg nogensinde kommer til herhjemme - i hvert i år. Jeg vil også bage pebbernødder og konfekt!
Nå, men glædelig jul til jer dernede.
(og lad være med at savne Danmark og den hvide jul - der er ikke skyggen af sne eller vintervejr!)

 
At 12:50 AM, Blogger David said...

det regner i Hellerup! Tanzania ser bedre ud, desværre! Det ser ud til at I har det rigtig godt dernede, man får helt lyst til at blive frivillig!
Ville bare lige skrive hej, så hej!
david c

 
At 12:58 AM, Anonymous Anonymous said...

Hej I to...
Rigtig godt nytår til jer... Nu har jeg rigtig haft tid til at læse jeres blog grundet, for jeg har været syg de sidste par dage, så det er jo ikke så fedt.
Men det er ved at være bedre, så det er rart. Ellers har vi det begge rigtig godt og er kommet godt igang efter ferien.
Håber også I er kommet godt igang igen...

 

Post a Comment

<< Home