Volontør i Sumbawanga

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Tanzania. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Thursday, January 25, 2007

Juleferie

Nu begyndte vores næsten 4 uger lange juleferie, og der gik ikke mere end en dag, før vi sad i landcruiseren sammen med familien Friis på vej til Iringa. Her mødtes vi med en af de andre volontører Camilla og hendes storebror Philip, som vi skulle rejse rundt i landet sammen med. Først bød ferien på en meget spændende tur med Carsten Rahbek. Han er missionær blandt nomadefolk, og han havde inviteret os med til et masaibryllup. Det krævede ikke megen betænkningstid at takke ja til sådan en invitation. Vi kørte et par timer før vi nåede ud til den boplads, hvor brylluppet skulle være. Bopladsen lå ikke langt fra Ruaha Nationalpark, så her kunne de vilde dyr også komme forbi. Ved ankomensten blev vi budt på chai og chapati (te med ¼ sukker og et pandekage-lignende brød), og det smagte dejligt. Udover at slubre te i os sugede vi alle de indtryk og billeder til os af de smukke og stolte masaier, der gik forbi os. Festen gik sin gang, og vi nød dagen i fulde drag. Anders fik en lille “veninde”, som han havde holdt i hånden hele tiden i bilen, vist nok for at holde på balancen. De fik snakket godt sammen, og på et tidspunkt hvor han skulle holde hendes barn, begyndte barnet at tisse på ham. En uforudset oplevelse. Vi har tænkt på, om man kan tjene mange penge på et par jeans med masaitis :)



Hvad glor du paa?




Anders -lille veninde-, som han fik et smykke af.


Her er hendes mand

1 Comments:

At 12:01 PM, Blogger Kristian Engrob said...

Masaitis. Det er et jo et hel nyt ord. Jeg byder 20,- masaipenge for de jeans.

Anders, pas på med at flirte med små masaier, når de er gift med en høj mand, der går i kjole og med en 1/2 meter lang kniv.... det er ikke smart.

I har bare at nyde jeres liv lige nu, for det ser HELT VILDT fedt ud.

Jeg skulle nok hilse fra Camilla, hvis hun var hjemme.

 

Post a Comment

<< Home