Volontør i Sumbawanga

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Tanzania. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Tuesday, June 12, 2007

Sumbawanga by

Det er altid en oplevelse at tage på markedet i Sumbawanga. Hvis man vil have kød til aftensmad, så er der ingen vej udenom end at tage ned til slagteren og købe kød. Det kan godt forskrække én, hvis man har en lille smulé hygiejnisk sans. Men ikke desto mindre, så køber vi kød alligevel. Vi plejer at tage ned fra morgenstunden af, når koen er nyslagtet og inden alt for mange fluer og andre insekter har sat sig godt til rette. Slagteren tager sig ikke af, om der ligger fine mørbradder gemt. Her handler det bare om at hakke det ønskede antal kilo af til kunden, og så må man selv finde ud af, hvad man har med at gøre.



Så er der kokosnødder og vandmeloner - MUMS!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home