Volontør i Sumbawanga

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Tanzania. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Sunday, July 16, 2006

Karibu (Velkommen)

Så er vi to evertyrlystne unge frækkerter ankommet til Tanzania-land, hvor vi har fået en dejlig varm og åben velkomst af de andre missionære. Vi ankom lidt trætte fredag morgen kl. 7.00 til Dar es Salaam, hvor vi blev modtaget af Tove og Lisbeth. Resten af dagen besøgte vi missionærerne i byen og fik god afrikansk kaffe og 350 ml. Coca cola i høje slanke flasker.
Om aftenen fik vi is og kaffe hos familien Friis, som også bor i Sumbawanga. Det var rigtig hyggeligt at møde dem og deres børn.
Lørdag tog vi til Iringa med familien Agerbo, som var på vej hjem fra en lang ferie, og vi havde en dejlig køretur gennem den afrikanske slette, hvor vi bl.a. så elefanter, giraffer, zebraer, gnuer, mpalaer og aber. Man bliver aldrig træt af at se på de vilde dyr. Særlig for Anders var det en stor oplevelse. Nu tager vi på sprogskole i 14 dage, og får forhåbentlig lært en masse Swaheli-gloser.

10 Comments:

At 2:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Lækkert I er kommet godt derned!
ahh giraffer og gnuer men hvad er det lige en mpala kan?

 
At 2:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Flotte billeder!!! Dejligt at høre, at I er blevet taget godt imod. God arbejdslyst med sproget.

 
At 3:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Det lyder faaantastic! dejligt at I er kommet godt derned, og ja - fede billeder! Fortsat god eventyrlyst...

 
At 7:20 AM, Anonymous Anonymous said...

Jambo Therese/Anders

Habari?

Kwaheri Kreller

 
At 5:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Hej I to.
Dejligt I er kommet godt derned..Vi ser meget frem til at følge med i jeres eventyr rejse ;-)
Kærligst Malene og Thomas

 
At 2:12 PM, Anonymous Anonymous said...

Hej Folks! Dejligt at læse I er kommet godt til Afrika - pas på løverne, og hav det rigtig godt! vi ser frem til flere gode historier om vilde dyr og andet godt:)

 
At 1:50 PM, Blogger Lasse said...

Hej med jer! Lyder godt med vild natur. Jeg ved jo alt om det, for jeg har jo også være i Afrika ;-)
Håber i får masser af adgang til indernedded.

 
At 5:35 AM, Blogger Anders og Therese said...

Tak for alle jeres hilsner. Det varmer meget at hoere fra jer. Vi haaber, at I har det rigtig godt og nyder det gode danske sommervejr. Hernede er det jo vinter, saa vi gaar rundt og fryser, da luften kun er 22 grader:)
Vi haaber at vi ofte kan faa opdateret vores weblog, men I maa nok af og til vaerne jer med taalmodighed, da vi altid skal gaa paa internetcafe for at skrive. I oevrigt er der ikke altid stroem og for det tredje tager det lang tid (ca 1.5 minut for at aabne Google). Men vi haaber der kommer nogle billeder alligevel!
Ha det bra' venner!
AogT

 
At 1:25 AM, Anonymous Anonymous said...

Jeg har lige læst jeres besked og hvor var det godt at høre fra jer. Jeg håber at opholdet på sprogskolen bliver godt og lærer jer hvad i har brug for bare til overlevelsen. I aften efter en vagt på Jensens tager jeg til en campingplads nær Køge for at slå mit telt op sammen med familien og hygge et par dage. I forgårs mødtes vi en meget arrig mand på gaden lige ved vores dør. Han ville ikke have at vi så på ham og spurgte: Hvad glor du på din svans?
Jeg kiggede ned og Christian låste døren op, gik ind og gik op ad trapperne, inden vi nåede lejligheden sparkede han døren op og vi fik travlt med at komme op på værelset. Så råbte han noget mens vi sad i mørke og var lidt trætte af sådan en lille frækkert. Dagen efter tror jeg faktisk at jeg serverede for ham på Jensens, men nå ja, velkommen til Amager, her sker lidt af hvert. Har i på noget tidspunkt følt jer utrygge eller lign. Hvordan ser folk på jer når i går i byen?
Dejligt at høre fra jer. Glæder mig til flere beretninger fra jeres Afrika og specielt meget til at læse bøgerne.

Hilsen Rasmus

 
At 4:01 AM, Anonymous Anonymous said...

jeg følger også ivrigt med fra sidelinien. dejligt at se to flotte billeder af jer. Har du fået skæg, anders?

 

Post a Comment

<< Home